Burak Özçivit “Halit Bin Velid” oluyor

Burak Özçivit “Halit Bin Velid” oluyor
Uzun zamandır “Kuruluş Osman”da Osman beye hayat veren Burak Özçivit’e Akli Film Halit Bin Velid filminin başrolünü teklif etti.

Oyuncu Burak Özçivit, uzun süredir başrolünde olduğu "Kuruluş Osman" dizisinden sonra yeni bir projeye adım atmaya hazırlanıyor. Akli Film'in patronu Emre Konuk'un gözdesi olan "Halit Bin Velid" filminin başrolü için Özçivit'e önemli bir teklif yapıldı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre beş sezondur Osman Bey karakterine hayat veren Özçivit, Bozdağ Film'in "Kuruluş Osman" dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanmıştı. Geçtiğimiz yaz ise günümüzde geçen "Berber" filminde Mert Yazıcıoğlu ile başarılı bir işbirliği sergileyen ünlü oyuncu, şimdi de yeni bir maceraya adım atmaya hazırlanıyor.

Akli Film'in Netflix için çekeceği "Halit Bin Velid" filminde başrolü üstlenecek olan Özçivit, projeye sıcak baktığı ve şirketle görüşmelerin devam ettiği belirtiliyor. Emre Konuk'un uzun süredir üzerinde çalıştığı ve büyük bir heyecanla hayata geçirmeyi planladığı "Halit Bin Velid" filmi, Akli Film'in yeni sezon öncesi önemli bir projesi olarak dikkat çekiyor.

Özçivit'in yeni filmdeki performansı ve projeye katılımı merakla beklenirken, Akli Film'in yoğun bir şekilde hazırlıklara başladığı biliniyor. Önümüzdeki günlerde filmle ilgili yeni gelişmelerin ve oyuncu kadrosunun netlik kazanması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar