Bu lafları duyan Naci Görür sinirden deliye döndü! Ne kafası bunlar?

Bu lafları duyan Naci Görür sinirden deliye döndü! Ne kafası bunlar?
Prof. Dr. Naci Görür yaptığı uyarıların ardından kendisini felaket tellalı ilan edenlere tepki göstererek isyan etti.

6 Şubat’ta 11 ilde büyük yıkım ve can kaybına neden olan depremlerin ardından Prof. Dr. Naci Görür’ün aylar öncesinde bu illere ilişkin yaptığı uyarılar gündem olmuştu.

Bu depremlerin ardından riskli illeri ve merkezleri açıklayarak uyarılarını artıran Görür, “İnsanları korkutuyor” iddialarına sert tepki gösterdi.

İstanbul'a 350 bin yeni konut planı

“NE KAFASI BUNLAR?”

Görür 6 Şubat depremleri öncesinde Aslı Şafak’ın sunduğu İşin Aslı programına katıldığı ve uyarılar yaptığı videoyu “Bu son gönderiyi ocak 2023’de yani depremden önce yapmışım. Şimdi kimi insanlar niye deprem diye halkı tedirgin ediyorsun diyorlar. Ne kafası bunlar?” notunu düşerek yeniden paylaştı.

“İSTANBUL’DA DÜŞÜNEMEYECEĞİZ SAYIDA İNSANIMIZIN HAYATI TEHLİKEDE”

Görür 23 Ocak 2023 yılında konuştuğu o videoda şu ifadeleri kullandı: Yarın uyandığımızda yüzlerce binlerce insanımız ölmüş olabilir. Millet olarak herhangi bir yerde ölümü bekler duruma geldik. Bu işin şakası yok. Deprem lafı sevimsiz konuşmayalım korkuyoruz diyorlar. Asıl deprem olduğunda yıkılmaktan korkmak lazım. Bu işi umursamazlık edemeyiz. İstanbul’da deprem olursa düşünemeyeceğiz sayıda insanımızın hayatı tehlikeye girecektir.

“UTANMIYOR MUSUNUZ?”

Görür son olarak “Ocak 2023’de Aslı Şafak ile yaptığım bu konuşmadan kısa bir süre sonra 50 binden fazla insanımız öldü. Halkı korkutmak diye bir tabir kullanmaya utanmıyor musunuz?” diyerek kendisini eleştirenlere cevap verdi.

AHMET ERCAN NACİ GÖRÜR’Ü HEDEF Mİ GÖSTERDİ?

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan dün yaptığı paylaşımda “Ben de mi kanıtsız "her an deprem olabilir" diyenlerin kervanına katılıp, halkı yersiz gereyim?” ifadelerini kullanmıştı. Ercan’ın bu ifadelerde Görür’ü kast ettiği iddia edilmişti.

nnnnnnnnnnn.jpg

ekran-gorunt666666su-2024-04-18-101358.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar