Bozdoğan-22 Operasyonu’nda 14 gözaltı

Bozdoğan-22 Operasyonu’nda 14 gözaltı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Bozdoğan-22 kod adlı operasyon çerçevesinde teröristlere yönelik düzenlenen baskınlarda 14 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

Sosyal medya üzerinden paylaşılan açıklamada Bakan Yerlikaya, "Aziz milletimizin şunu bilmesini isterim; teröristlere hiçbir şekilde göz açtırmayacağız. Amacımız, sizlerin duası ve desteğiyle, son terörist etkisiz hale getirilene dek aralıksız mücadeleyi sürdürmektir" ifadelerini kullandı.

4 ilde DEAŞ'a "Bozdoğan-22" operasyonu: 14 gözaltı - Son Dakika Haberleri

Operasyonların, Cumhuriyet Başsavcılıkları, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Daire Başkanlıklarının koordinasyonunda, dört farklı ilde eş zamanlı olarak yürütüldüğü bilgisine yer verildi. Yapılan detaylı açıklamada, Eskişehir, Gaziantep, Samsun ve Yalova'da düzenlenen operasyonlar neticesinde IŞİD ile bağlantılı şüphelilerin yakalandığı aktarıldı.

Ayrıntılara göre; Eskişehir'de 5, Yalova'da 6, Gaziantep'te 2 ve Samsun'da ise 1 olmak üzere toplamda 14 şüpheli gözaltına alındı. Bakan Yerlikaya, operasyonların başarıyla gerçekleştirilmesinde emeği geçen Cumhuriyet Başsavcılıkları ve kahraman polisleri tebrik ederek, "Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle" dedi.

1.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar