Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Durmuş Ali Özyiğit

Durmuş Ali Özyiğit

ANALİZ

Binali Yıldırım ‘Kürdistan’ Mı Dedi!..

Değerli okuyucularım bir insan düşünün önce Başbakan olarak atansın. Yetmedi sonra Meclis başkanı atansın. Ve en son İBB’nin AKP adayı Binali Yıldırım olarak karşımıza çıksın. İlerisi sanırım muhtar adayı olarak Binali bey siyasi kariyerini sonlandıracak.

***

Yine yetmedi. 31 Mart sonrası zoraki aday Yıldırım tavırlarını yüz ifadelerine yansıdı. Bir an önce 23 Haziran gelse de öyle böyle bir kurtulsam tavırlarını Yıldırım’da görüyoruz gördük görmeye devam edeceğiz.

***

Binali Yıldırım Diyarbakır’da konuşuyor. Diyor ki ‘Kürdistan’ !.. Hani AKP Genel Başkanı Erdoğan Kürdistan yoktu? İşte senin adayın var diyor!.. MHP Bahçeli demeyeceğim. Çünkü mitili sessizliğe attı Bahçeli. Sanırım Bahçeli’ye çekil piyasadan devreye terörist başı apoya giriyor diye talimat gitti.

***

Yeniçağ’dan bir haber: “TBMM'nin Yeliz'i, AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, İstanbul'da bir dernek bünyesinde düzenlenen programda İmamoğlu'na oy veren vatandaşlar için 'Hasta' benzetmesi yaptı.”

Bismillah!.. Bir vekil ki o vekil Yeliz lakabıyla bilinen AKP’li Ahmet Hamdi Çamlı diyor ki seçmeni aşağılayarak hastasınız diyor. İmamoğlu’na oy atanlara resmen hasta diyor.

Peki sormak lazım Bekir Coşkun’un göbeğini kaşıyan adam yazısını çarpıtarak halkı aşağılıyor diye bağırıp çağırıp çınlayanlara neredeler?

***

MEDYA İĞNESİ!..

Medyadan bir haber: “Akit TV’de sözde gazeteci Türk askerine eşek gibi yapacaklar” dedi.

Medyacı gazeteci ne derseniz deyin günümüzde kahvedeki sohbetlerin bile ötesine geçmiş durumdalar. En son ROK’un ROK’a batması sonrasında şimdi de Akit TV’deki o şahsın ROK’a batması kahvedeki sohbetleri TV’lerde yayınlasalar daha düzeyli sohbet diyeceğimiz noktaya ülkeyi getirdi.

RÜTÜK ne iş yapar? RÜTÜK göreve. Demeyeceğim!.. Çünkü öyle bir kurum var mı diyerek yazımın sonunu getireyim!..

İyi bayramlar bayramınız mübarek olsun okuyucularım.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları