Bildiğiniz tüm Marvel kostümlerini unutun: Artık böyle görünecek! İşte yeni Kaptan Amerikan...

Bildiğiniz tüm Marvel kostümlerini unutun: Artık böyle görünecek! İşte yeni Kaptan Amerikan...
Sam Wilson'un yeni Kaptan Amerika kostümünün detayları, Reddit platformunda sızdırıldı. Haydi birlikte bu detaylara göz atalım!

Bildiğiniz gibi, Avengers: Endgame ile Steve Rogers'a, yani orijinal Kaptan Amerika'ya veda etmiştik. Ardından gelen Falcon & The Winter Soldier dizisinde, Rogers'ın kalkanının Falcon'a, yani Sam Wilson'a devredildiğini görmüştük. Şimdi ise Sam Wilson'un yeni filmine doğru ilerliyoruz ve görünüşe göre kostümü de ortaya çıktı.

YENi KAPTAN AMERiKA KOSTÜMÜ BÖYLE GÖRÜNECEK

Bir Reddit kullanıcısı, Anthony Mackie'nin "Cesur Yeni Dünya" filminde giyeceği iddia edilen yeni Kaptan Amerika kostümünü paylaştı. Ancak Marvel tarafından herhangi bir doğrulama yapılmadı, bu yüzden Sam'in kostümünün gerçekten değişip değişmediğini kesin olarak söylemek zor.

3.jpg

Dizide Falcon olarak gördüğümüz kostüm, genellikle beyaz ana tema üzerine kırmızı ve mavi işlemelere sahipti. Ancak bu yeni ortaya çıkan görselde, kostümün ana renginin Steve Rogers'ınki gibi mavi olacağı ve üzerinde beyaz ve kırmızı çizgilerin olacağı anlaşılıyor.

.webp

Hayranların tepkilerine göre, bu kostüm Marvel'ın son yıllarda No Way Home'un son sahnesinde gördüğümüz Spider-Man kostümünden sonraki en iyi kostümlerinden biri olarak değerlendiriliyor.

96-001.jpg

Filmde, tabii ki Anthony Mackie'nin Falcon (ya da artık Kaptan Amerika) olarak rol alacağı görülecek. Oyuncu kadrosunda Harrison Ford, Danny Ramirez, Carl Lumbly, Liv Tyler ve Tim Blake Nelson gibi isimler de bulunuyor.

1.jpg

İlk başta 3 Mayıs 2024 olarak belirlenen vizyon tarihi, ABD'deki yazar grevleri nedeniyle Temmuz 2024'e ertelendi. Ancak grevler beklenen zamanda sona ermediği için filmin çıkış tarihi 14 Şubat 2025 olarak değiştirildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar