Beyoğlu’nda lastik tamirhanesi alev alev yandı

Beyoğlu’nda lastik tamirhanesi alev alev yandı
İstanbul Beyoğlu'ndaki bir lastik tamirhanesinde yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüdü.

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan bir lastik tamirhanesi, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı alev alev yandı. Çıkan yangın kısa sürede büyüyerek bitişiğindeki iş yerine ve park halindeki İETT otobüsüne sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucu kontrol altına alınırken, olayda ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi.

YANGIN BİR ANDA İETT OTOBÜSENE SIÇRADI

Saat 03.45 sularında Beyoğlu Bostan Mahallesi Kurtuluş Deresi Caddesi'nde meydana gelen olayda, lastik tamircisi olarak hizmet veren iş yerinde başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek çevredeki diğer iş yerlerine ve park halindeki bir İETT otobüsüne de sıçradı. Yangının büyümesi üzerine çevredeki vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi.

Olay yerine sevk edilen itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, yangına müdahale etti. Yoğun çaba sonucu kontrol altına alınan yangında, çevrede bulunan diğer iş yerlerinde ve İETT otobüsünde maddi hasar meydana geldi. Ancak şans eseri olayda can kaybı veya yaralanma yaşanmadı.

aw166151-02.jpg

Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlatılırken, bölgedeki esnaf ve vatandaşlar yangın söndürme çalışmalarına destek vererek büyük bir facianın önlenmesine yardımcı oldu. Yangının etkisiyle kullanılamaz hale gelen lastik tamirhanesi, bölge sakinleri tarafından üzüntüyle karşılandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar