Grammy ödüllü müzisyen Chris Botti Türkiye’ye geliyor

Grammy ödüllü müzisyen Chris Botti Türkiye’ye geliyor
Dünya çapında saygınlığı olan ve yaşayan en büyük caz müzisyenlerinden biri olarak kabul edilen Chris Botti, 17 Mayıs’ta İstanbul’un müzikseverleriyle Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde buluşacak.

Grammy ödüllü efsanevi trompet virtüözü, 17 Mayıs’ta İstanbul’da düzenlenecek olan konseri için Biletinial üzerinden biletlerini satışa çıkardı.

Amerika’nın en çok satan çağdaş caz trompetçisi olan Botti, Kod Müzik ve BWO Entertainment iş birliğiyle düzenlenecek olan bu özel İstanbul konserinde, seyircilere caz, pop ve klasik müzik arasında eşsiz bir müzik yolculuğu sunacak. Sahne performanslarının gücüyle dünya çapında hayran kitlesini giderek artıran ve konserleri her zaman kapalı gişe olan Botti, Türk müzikseverleri tarafından da büyük bir ilgiyle karşılanıyor.

Chris Botti, Sting, Paul Simon, Barbra Streisand, Lady Gaga, Tony Bennett, Frank Sinatra ve Aretha Franklin gibi müzik endüstrisinin devleriyle çalışmıştı. On stüdyo albümü ve sayısız canlı performans kaydıyla, Botti kariyeri boyunca caz ve pop müziğin zirvesinde yer almıştı. 2013 yılında "Impressions" albümüyle En İyi Pop Enstrümantal Albüm dalında Grammy Ödülü kazanan sanatçı, ayrıca 2008’de "Italia" ve 2010’da canlı kayıt albümü "Chris Botti in Boston" ile üç kez Grammy'ye aday gösterilmiştir. Botti'nin albümlerinin dördü Billboard caz albümleri listesinde bir numaraya yükselmişti ve 2004 yılında People dergisinin “En Güzel 50 İnsan” listesine girmişti.

aw193074-01.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar