Beşiktaş'ta gece kulübündeki yangında hayatını kaybeden kaynak ustasının kardeşinden acı itiraf

Beşiktaş'ta gece kulübündeki yangında hayatını kaybeden kaynak ustasının kardeşinden acı itiraf
İstanbul Gayrettepe’deki 16 katlı binanın zemin katında bulunan gece kulübündeki yangında hayatını kaybeden baba ile oğlunun yakın akrabaları acı gerçeği itiraf etti.

Gayrettepe’de yer alan ve Ramazan nedeniyle kapalı tutulan Masquerade isimli gece kulübünde tadilat sırasında yangın çıktı. Feci yangında 29 işçi hayatını kaybetti. Yangına ilişkin ihmaller zinciri de tek tek ortaya çıkmaya devam etti.

Yangında hayatını kaybeden baba ve oğul Akın Kıhrı ile Yılmaz Kıhrı’nın cenazelerinde konuşan yakınları acı veren gerçeği anlattı.

Beşiktaş'taki gece kulübü yangınında hayatını kaybeden baba ve oğul hakkında yeni ayrıntılar: "Bu olaya kaza denme şansı yok" - Resim : 1

59 yaşındaki kaynak ustası Yılmaz Kıhrı’nın oy kullanmak üzere Giresun’a gittiği geldiğinde de tadilat için mekana gittiği ortaya çıktı.

Beşiktaş'ta gece kulübü yangını: Gözaltı sayısı 11'e yükseldi - Son Dakika Haberleri

“2 KAPI KAPALIYMIŞ, SON KAPIYA ULAŞMAK 6 DAKİKA SÜRÜYOR”

Mekanda çıkış kapılarının kilitli olduğunu belirten Yılmaz Kıhrı’nın yeğeni Salim Kıhrı şöyle konuştu: Bu resmen cinayet. Havalandırma yok, içerisi kimyasal maddelerle dolu. 3 kapısı var 2’sini kapatmışlar. Kalan kapıya ulaşabilmek için 6 dakika yol yürümen gerek.

29 kişinin öldüğü gece kulübü içerisi büyük yangın sonrası görüntülendi - Genel - Turgutlu Yankı

“KARDEŞİMİN SİGORTASI YOKTU”

Olaya ilişkin ihmaller zinciri olduğunu vurgulayan Yılmaz Kıhrı’nın kardeşi Durdu Kıhrı şöyle sitem etti:

Bu olaya kaza denme şansı yok. Kardeşimin sigortası da yoktu. Her türlüsü belli bir ihmaller zinciri var. Ben iki can kaybettim bu örtbas edilecek mi hakları aranacak mı bilmiyoruz. Suçlular cezasını çekmeli. Bize hiçbir açıklama da yapılmadı.

Beşiktaş'taki gece kulübü yangınında hayatını kaybeden baba ve oğul hakkında yeni ayrıntılar: "Bu olaya kaza denme şansı yok" - Resim : 2

Beşiktaş'taki gece kulübü yangınında hayatını kaybeden baba ve oğul hakkında yeni ayrıntılar: "Bu olaya kaza denme şansı yok" - Resim : 3

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar