Beşiktaş'ta gece kulübündeki yangında gözaltı sayısı arttı!

Beşiktaş'ta gece kulübündeki yangında gözaltı sayısı arttı!
İstanbul Beşiktaş'taki gece kulübünde çıkan ve 29 kişinin hayatını kaybettiği yangınla ilgili soruşturmada gözaltı sayısı 11'e ulaştı.

İstanbul Beşiktaş'taki bir gece kulübünde çıkan ve 29 kişinin hayatını kaybettiği yangınla ilgili soruşturma derinleşirken sahne platform firmasının iki yetkilisinin daha gözaltına alınmasıyla toplam gözaltı sayısı 11'e ulaştı.

istanbul-besiktastaki-yangindan-kurtu-36082.jpg

‘Masquerade’ adlı mekanın Gayrettepe semtindeki tadilat çalışmaları sırasında meydana gelen yangın sonrası yürütülen soruşturmada, işletmenin sahipleri, müdürleri ve birkaç taşeron firmanın yetkilileri dahil olmak üzere toplam 9 kişi gözaltına alınmıştı. Yangının çıkış nedenine dair soruşturma kapsamında, son olarak sahne platform firmasından sorumlu iki kişi daha gözaltına alındı.

Beşiktaş Polis Merkezi'nde ifadeleri alınan şüphelilerden bazıları için ek gözaltı süresi alınırken, bir kişi savcılık kararıyla serbest bırakıldı. Soruşturmanın sürdüğü bu aşamada, gece kulübünün teknik servis personeli de dahil olmak üzere yeni gözaltılar yapıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar