Demet Özdemir ile başrolü paylaşacak isim belli oldu

Demet Özdemir ile başrolü paylaşacak isim belli oldu
Aslı Enver'in, yerine “Benim Adım Farah” dizisinin başrolüne getirilen güzel oyuncu Demet Özdemir'e başrolde eşlik edecek o isim belli oldu.

Bir süredir ekranlardan uzak kalan başarılı oyuncu Aslı Enver''in FOX TV''de yayınlanacak olan Benim Adım Farah dizisinde rol alacak olması herkesi heyecanlandırmıştı. Fakat geçtiğimiz günlerde evlenen güzel oyuncu bebek beklediğini duyurarak diziden ayrılmak durumunda kaldı. Demet Özdemir, Aslı Enver’in bebek beklediğini öğrendikten sonra “Benim Adım Farah” dizisi için teklif aldı.  

Benim Adım Farah dizisinin konusu ise; Balon hastası oğlunu iyileştirmek için savaş veren bir annenin etkileyici hikâyesini anlatıyor. Dizi 03 Medya tarafından FOX’a çekilecek.

DEMET ÖZDEMİR''E PARTNER OLACAK YAKIŞIKLI İSİM

Recai Karagöz’ün yöneteceği dizide Farah’ın partneri için Aslı Enver’li günlerde Ozan Akbaba’yla görüşülmüş ancak Kasaba Doktoru uzayınca bu plan suya düşmüştü. Şimdi ise Demet Özdemir’in kiminle partner olacağı merak konusu. Kulislerden sızan bilgiye göre,O3 Medya son yıllarda “Sefirin Kızı” ve “Kaçış” dizileriyle “Yolun Açık Olsun” filmini beraber çektiği Engin Akyürek’le görüşüyor. Bakalım bu 2 flaş isimle anlaşma sağlanacak mı?

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar