Aslı Enver'le ilgili tazminat yalanı!

Aslı Enver'le ilgili tazminat yalanı!
Sıklıkla magazin dünyasına gelen güzel oyuncu Aslı Enver'in, marka yüzü olduğu Disney Plus'a tazminat ödeyeceği iddia edilmişti. Aslı Enver'in projedeki sözleşmeyi ihlal ettiği gerekçesiyle 150 bin dolar tazminat ödeyeceği öne sürüldü. Başarılı oyuncu Enver'le ilgili ortaya çıkan tazminat yalanı!

Sürpriz bir şekilde evlenen Aslı Enver’in geçtiğimiz günlerde hamile olduğu iddia edilmişti. Çıkan bu iddiaların ardından Aslı Enver’in projeyi ihlal ettiği gerekçesiyle 150 bin dolar tazminat ödeyeceği öne sürüldü. Aslı Enver''in marka yüzü olduğu Disney Plus için başrolünü Mehmet Günsür’le paylaştığı “Arayış” dizisinin ilk sezonunu çekmiş FOX için de “Benim Adım Farah” dizisinde oynamaya hazırlanıyordu.

Bebek beklediği ortaya çıkan güzel oyuncu Aslı Enver, evinin bahçesinde yapılan sade törenle sevgilisi Berkin Gökbudak’la nikah masasına oturdu. Benim Adım Farah rol alacağı diziden ayrılarak affını istedi.

Güzel oyuncu Aslı Enver’in ayrılığının ardından ortaya bir tazminat iddiası atıldı. Başarılı oyuncunun projeden ayrıldığı için 150 bin dolar tazminat ödeyeceği öne sürüldü. İddianın yalan olduğu ortaya çıktı. Enver’in marka yüzü olduğu Disney Plus’un bu süreçte oyuncuya tam destek verdiği ve doğum sonrası kendisini ne zaman hazır hissederse o zaman “Arayış” dizisinin 2 sezonunu çekecekleri öğrenildi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar