Başka köpekten kıskandığı sahibinin bacağını parçaladı

Başka köpekten kıskandığı sahibinin bacağını parçaladı
Adana'da Chow Chow (Çin Aslanı) cinsi köpek sahibini başka bir köpekten kıskanıp saldırarak bacağını parçaladı.

Gürselpaşa Mahallesi'nde evde uzun süredir Tina adında bir Çin Aslanı cinsi köpek besleyen Ş.Ö. (42), yaklaşık 2 sene önce Linda adında bir Pomeranian cinsi köpek daha edindi. Ancak bu süreçte Tina ve Linda isimli köpekler arasında uyumsuzluk yaşandı.

aw179090-02.jpg

Ş.Ö., yatağa girmek üzereyken Linda'yı sevdiği sırada Tina, ani bir saldırıyla sahibinin sol bacağını ısırdı ve derisini kopardı. Genç kadının çığlıkları üzerine olaya tanık olan oğlu A.T. (18), annesini kurtararak hemen ambulans çağırdı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan genç kadın, Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ve daha sonra özel bir hastaneye sevk edildi.

aw179090-05.jpg

10 gün boyunca hastanede tedavi gören genç kadının sol bacağında doku kaybı yaşandığı tespit edildi. Doktorlar, sağlığına kavuşabilmesi için doku nakli gerektiğine karar vererek genç kadını taburcu etti. Bu süreçte köpeğinden korkan Ş.Ö., Mersin'deki yazlık evine gitti. Ancak köpeğini barınağa vermeyi istemeyen genç kadın, özel bir hayvan çiftliğiyle anlaştı. Tina'nın çiftliğe yerleştirilmesinin ardından Ş.Ö.'nün evine döneceği öğrenildi.

aw179090-07.jpg

Olayın ardından yaşadıklarını aktaran Ş.Ö., Çin Aslanı cinsi köpeklerin kıskanç olabileceğini ve Linda'yı kıskandığını belirtti. Ş.Ö., "4 senedir beslediğim köpeğimden hiç böyle bir şey beklemezdim. Linda’yı kıskandığı belli ediyordu. Bundan birkaç ay önce de bana diş göstermişti ama böyle yapacağını hiç ummazdım. Yine de onu barınağa vermeye gönlüm el vermiyor. Şuanda oğlum ona bakıyor. Bende iyileşince çiftlikte yanına gideceğim. Herkes bu cinse dikkat etsin. Bu cins köpekler tek başına beslenmeli. Yanında bir hayvan ile anlaşamıyor" şeklinde konuştu.

aw179090-06.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar