Banka dev kampanyasını duyurdu, 10 Eylüle kadar geçerli: Tek SMS ile 1500 TL verecekler

Banka dev kampanyasını duyurdu, 10 Eylüle kadar geçerli: Tek SMS ile 1500 TL verecekler
Banka tarafından beklenen kampanya başlatıldı. Bu kampanya 10 Eylül'e kadar devam edecek ve 1.500 TL hediye edileceği bildirildi.

SERPİL DEMİR-GÜNBOYU

Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuruda Bankkart ile Troy'da 1.500 TL değerinde hediye çeki verileceği ifade edildi. Banka tarafından yapılan duyuruda Bankkart ile troyestore.com ve Troy mağazalarından öğretmen ve öğrencilere 9.000 TL ve üzeri iPad alımlarına özel 1.500 TL değerinde Apple aksesuarlarda geçerli kupon kodu verileceği belirtilerek kampanyanın 14 Ağustos'ta başladığı ve 10 Eylül'de sona ereceği aktarıldı.

1.500 TL HEDİYE EDİLECEK

Kampanya troyestore.com ve Troy mağazalarında geçerli olduğu belirtilen duyurunun devamında Bankkart , Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabileceği aktarıldı.

Bir müşteri kampanya dönemi boyunca en fazla 1.500 TL değerinde hediye çeki kazanabileceği belirtilen duyurunun devamında kampanya koşullarını sağlayan müşterilere Apple aksesuarlarda geçerli ödeme anında 1.500 TL değerinde hediye çeki verileceği vurgulandı.

KAMPANYA AYRINTILARI

Kampanyaya Bankkart Mobil, bankkart.com.tr ve SMS kanallarından katılım sağlanabilir.

SMS ile katılım sağlamak için Bankkart sahiplerinin IPAD yazıp 4757'ye Bankamızda kayıtlı cep telefonundan SMS göndermesi gerekmektedir. Bir müşteri toplamda en fazla 1 adet indirim kodu kazanabilecektir. SMS gönderimleri ücretsizdir.

İndirim kodları, 4757'ye SMS gönderimi sonrası müşterinin Banka'da kayıtlı cep telefonuna SMS olarak gönderilecektir.

Alınan kodlar Troy mağazalarında ve troyestore.com sitesinde ödeme esnasında kullanılacaktır.
Kampanyaya asıl kart sahipleri katılabilir. Ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Bir müşteri kampanyadan en fazla bir kere faydalanabilir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar