Bakanı Mehmet Özhaseki'den Filistin pankartına tepki: İnsanları tahrik etmeyin!

Bakanı Mehmet Özhaseki'den Filistin pankartına tepki: İnsanları tahrik etmeyin!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olan Mehmet Özhaseki, Şanlıurfa'da katıldığı bir temel atma töreninde konuşurken bazı vatandaşlar tarafından Filistin pankartı açıldı. Pankartta, 'İsrail'le ticaret Filistin'e ihanet' sözleri yer aldı.

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken; AKP'nin 'İsrail ile ticaret' sessizliği sürüyor. AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a muhalefet tarafından 'ticareti kes' uyarıları devam ederken son olarak Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu sosyal medyadan çağrıda bulunarak 'Tweet atma, ticareti kes' demişti. Öte yandan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katıldığı mitinglerden Erdoğan'a seslenerek ticaretin sonlandırılması için çağrı yaptı.

"BİR TEK LİDER VAR, O DA RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DIR"

AKP tarafı sessizliğini korurken, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin Şanlıurfa'da katıldığı temel atma töreninde bir tepki de yurttaştan geldi.

Törende yurttaşların açtığı panakrtta 'İsrail'le ticaret Filistin'e ihanet' ifadeleri yer aldı.

Pankartı açanlara tepki gösteren Özhaseki, "Tamam kardeşim, gördük. Siz de oturun, provoke etmeyin. İnsanları tahrik etmeyin. Şu an Filistin için ciğeri yanan dünyada bir tek lider var, o da Recep Tayyip Erdoğan'dır. Siz ancak bu işi tahrik edersiniz, istismar edersiniz. Yapacağınız tek şey bu zaten" sözleriyle karşılık verdi.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar