Bakan Yerlikaya'dan taziye ziyareti: Şehit babasını Erdoğan ile görüştürdü

Bakan Yerlikaya'dan taziye ziyareti: Şehit babasını Erdoğan ile görüştürdü
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Pençe Kilit Harekatı bölgesine şehit olan Kahramanmaraşlı iki askerin ailelerini ziyaret edip, şehit babasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüştürdü.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Pençe Kilit Harekatı bölgesine sızmaya çalışan PKK terör örgütü mensuplarıyla yaşanan çatışmada şehit düşen Kahramanmaraşlı iki askerin ailelerini ziyaret etti.

Sabah saatlerinde Kahramanmaraş'a ulaşan Bakan Yerlikaya, ilk olarak Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez'in Göksun ilçesindeki baba evine giderek ailesine başsağlığı diledi.

aw120288-03.jpg

ŞEHİT KABRİNİ ZİYARET ETTİ

Şehidin babası Hasan, annesi Durdane Gülmez ve 7 kardeşiyle bir araya gelen Bakan Yerlikaya, şehit kabrini de ziyaret edip dua etti. Ziyaret sonrasında Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "23’üne basmasına 5 gün kala onu şehit eden hainlerden, tek tek hesap soracağız. Şehidimizin kanı yerde kalmadı, kalmayacak" mesajını paylaştı.

aw120288-02.jpg

Daha sonra Dulkadiroğlu ilçesine geçen Bakan Yerlikaya, diğer şehit Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesini ziyaret etti. Şehidin babası Ali, annesi Ümmühani Özdemir ve kardeşlerine başsağlığı dileyen Yerlikaya, şehidin kabrini ziyaret ettikten sonra şehit babasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüştürdü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar