Bakan Yerlikaya duyurdu: 4 ilde 'Kafes-48' için düğmeye basıldı! 'Gülbaharlar' çetesi çökertildi!

Bakan Yerlikaya duyurdu: 4 ilde 'Kafes-48' için düğmeye basıldı! 'Gülbaharlar' çetesi çökertildi!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 4 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen ‘Kafes-48’ operasyonlarında ‘Gülbaharlar’ olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ülkenin dört bir yanında organize suç örgütlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonlara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kafes - 48" operasyonları kapsamında Şanlıurfa merkezli olmak üzere Mersin, Ardahan ve İstanbul'da düzenlenen operasyonlarda "Gülbaharlar" suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.

baakan-3.jpg

Operasyonlar neticesinde örgüt lideri Celal Gülbahar dahil olmak üzere toplam 16 şüphelinin yakalandığını belirten Bakan Yerlikaya, halkın huzurunu kaçıran suç örgütlerine karşı kararlı bir mücadele yürütüldüğünü vurguladı. Emniyet Genel Müdürlüğü Koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyonların, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü tarafından yürütüldüğünü aktaran Bakan Yerlikaya, şüphelilerin suçları arasında nitelikli yağma, silahla tehdit ve kasten yaralama gibi ciddi suçlamaların bulunduğunu aktardı.

bakan-3.jpg

ÇOK SAYIDA MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Operasyonlar neticesinde yapılan ilk incelemelere göre, 3 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet av tüfeği ile birlikte çok sayıda fişek, çek ve senetin ele geçirildiğini belirten Bakan Yerlikaya, operasyonların devam ettiğini ve halkın güvenliği için kararlılıkla çalışmaların sürdürüleceğini belirtti.

bakan.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar