Alfa çift arasında soğuk rüzgar esiyor: Alperen Duymaz Melisa Pamuk’u neden takipten çıktı?

Alfa çift arasında soğuk rüzgar esiyor: Alperen Duymaz Melisa Pamuk’u neden takipten çıktı?
Daha önce ekranlara Çarpışma dizisi ile gelen ve uyumları çok sevilen FOX TV’nin yeni dizisi EGO’nun başrol oyuncuları Melisa Pamuk ile Alperen Duymaz arasındaki gerginlik hala devam ediyor.

GÜNBOYU/ ESMA KARAYEL

EGO dizisinin başrolünü paylaşan Melisa Pamuk ve Alperen Duymaz arasındaki gerginlik hayranları tarafından fark edildi. Güzel oyuncu Melisa’nın Alperen’i takip ederken, Alperen’in Melisa’yı takip etmemesi gözlerden kaçmadı. Dizideki sıcak sahneleri ile dikkat çeken ikilinin arasındaki sorunun ne olduğu ise kesinleşmedi.

Alperen Duymaz’ın daha önce sosyal medya hesabından paylaştığı tweetler ise gündeme bomba gibi düşmüştü. Duymaz, Pamuk’un dizi setine geç kaldığı ve bu nedenle çalışma saatlerinin sürekli aksadığını iddia etmişti.

Duymaz şunları söyledi: Öncelikle herkese merhaba. Geçtiğimiz pazar günü sette yaşanan ve uzayan gerginlik hakkında yazıyorum. Melisa''nın genel olarak sete geç çıkıp ekibi bekletiyor olmasına anlam vermeye çalışırken bizler, işimizin yoğunluğu sebebiyle o günkü geç gelişinin sebebini sordum; ''Ne oldu, neden geç kaldın Melisa?’ Gelen ciddiyetsiz cevap ve pişkin tavrın ardından sinirlendim ve mesafeli davrandım. Ekibin karşısında mahcup olan Melisa 20 dakika sonra büyük bir sinirle yanıma geldi ve tartışma başladı. Bu tartışmanın sonucunda Melisa bana küfrederek seti terk etti" diyen ünlü oyuncu, "Ben haklarımı korumaya çalıştım ve çalışıyorum. İnsanlar işlerinin gerektirdiği saatlerde işlerinde olurlar, herhangi bir aksaklıkta da açıklama yaparlar. Tüm ekibin hazır bir şekilde Melisa''yı beklemesini ve Melisa''nın hiçbir şey yokmuşçasına pişkince gülerek koyduğu ciddiyetsiz tavrı hazmedemedim.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar