Arda Güler'e tarihi teklif hazırlığı: Real Madrid'den ayrılabilir!

Arda Güler'e tarihi teklif hazırlığı: Real Madrid'den ayrılabilir!
Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, süre alamamaktan şikayet ederken, bu durumu fırsata çevirmek isteyen büyük kulüpler, Real Madrid Başkanı Perez'in kapısını çalmaya devam ediyor. Bu çerçevede, bir dev kulübünün daha Real Madrid'e tarihi bir teklif yapmaya hazırlandığı öne sürüldü. İşte detaylar...

Milli oyuncumuz Arda Güler, La Liga ekibi Real Madrid'de forma şansı bulamamaktan şikayet ederken, gündeme flaş bir iddia geldi.

gettyimages-2066784840.webp

ARDA GÜLER'E REKOR TEKLİF!

İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Bayern Münih'in genç yetenek arayışları kapsamında Arda Güler'e ilgi gösterdiği belirtiliyor. Haberler, Alman devinin genç bir yıldız adayı arayışında olduğunu ve bu kapsamda Arda Güler'in adının geçtiğini aktarıyor. Ayrıca, Bayern Münih'in Arda Güler için rekor bir teklif hazırlığında olduğu ifade ediliyor.

carlo-ancelottiden-ozel-t-258-2-41.webp

PEREZ MÜSADE VERİRSE...

Haberin devamında, Bayern Münih yetkililerinin Real Madrid başkanı Florentino Perez ile yakın ilişkiler içinde olduğu ve Alman kulübünün Arda Güler için sürpriz bir teklif yapabileceği iddiaları yer alıyor. Bu iddialar, Bayern Münih'in transfer sürecinde Real Madrid ile işbirliği yapabileceği ve Arda Güler'in transferi konusunda önemli adımlar atabileceği şeklinde yorumlanıyor.

arda-guler-la-liga-turkiye-nin-etkilesimlerini-artirdi.jpg

7 MAÇ... 1 GOL!

Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e katılan Arda Güler, İspanyol deviyle 7 maça çıktı. Bu maçlarda yıldız oyuncu, bir gol kaydetti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar