Antalya'da arabayla kaza yapan baba suçu oğlunun üzerine attı: Çarptığı kadın gerçeği ortaya çıkardı

Antalya'da arabayla kaza yapan baba suçu oğlunun üzerine attı: Çarptığı kadın gerçeği ortaya çıkardı
Antalya’nın Manavgat ilçesinde otomobil ile motosikletli bir kadına çarpan adam trafik ekiplerine otomobili oğlunun kullandığını söyledi.

Kaza, Aşağı Hisar Mahallesi Hisar Caddesinde oldu. Alınan bilgiye göre havuzlu kavşak istikametinde seyir halindeki Sevil Habiboğlu’nun kullandığı motosikletle, 4533 sokağa sapmak isteyen Ali Osman Çınar’ın kullandığı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü için olay yerine ambulans ve sağlık ekibi geldi, ambulansa alınan sürücü kadın sağlık ekibinin yaptığı kontrolün ardından hastaneye gitmeyeceğini söyleyerek ambulanstan indi.

aw109982-01.jpg

OTOMOBİLİ OĞLUNUN KULLANDIĞINI İDDİA ETTİ

Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekiplerinin olay yerine intikal etmesinin ardından otomobili kullanan Ali Osman Çınar, yanındaki oğlunu göstererek ‘Otomobili oğlum kullanıyordu. Yanında da ben vardım’ ifadelerini kullandı.

Motosiklet sürücüsü olan kadının ‘Bana çarpan otomobili bu adam kendisi kullanıyordu. Yalan söylüyor’ demesi üzerine polisleri Ali Osman Çınar’a ‘Her yerde kamera var. Eğer sen kullanıyorsan yalan beyandan hakkında işlem yapılır’ demesi üzerine Ali Osman Çınar otomobili kendisinin kullandığını, ehliyeti olmadığı için böyle bir şey yaptığını söyledi.

aw109982-03.jpg

BİNLERCE LİRA CEZA UYGULANDI

Trafik polisleri tarafından yapılan kontrolde ehliyetinin olmadığı tespit edilen otomobil sürücüsüne ve ehliyetsiz bir kişiye araç kullandıran araç sahibine ayrı ayrı 8 bin 190 TL olmak üzere toplam 16 bin 380 TL para cezası yazıldı.

aw109982-04.jpg

aw109982-05.jpg

aw109982-06.jpg

aw109982-07.jpg

aw109982-08.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar