Ankara’da iki rakip aynı anda oy kullandı! Biri ‘tereddütümüz yok’ derken diğeri sadece ‘hayırlı olsun’ dedi

Ankara’da iki rakip aynı anda oy kullandı! Biri ‘tereddütümüz yok’ derken diğeri sadece ‘hayırlı olsun’ dedi
Türkiye 31 Mart Yerel Seçimler için siyasi partinin belediye başkan adayları da sandık başına gidiyor. Ankara’da karşı karşıya gelen Mansur Yavaş ve Turgut Altınok oylarını kullandı.

Türkiye, yerel seçimler için sandık başına gitti. Ankara'da ise büyük bir heyecan yaşanıyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Çankaya Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde oyunu kullandı. Yavaş, oyunu kullanmaya eşiyle birlikte geldi.

yavas.jpg

Oy kullanma işlemi sonrasında konuşan Yavaş, ”Oylarımızı kullandık. Ankara için hayırlı uğurlu olsun inşallah. Seçimlerin sonucu hakkında hiçbir tereddütümüz yoktur. Akşam 21’den sonra belediyenin bahçesinde buluşmak üzere” dedi.

ALTINOK DA EŞİYLE GELDİ

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok ise Ankara Kocatepe İlkokulu’nda oyunu kullandı. Altınok, oy verme işleminin ardından çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulundu

aa-20240331-34142746-34142743-cumhur-ittifaki-abb-baskan-adayi-turgut-altinok.jpg

Altınok, “Temennimiz şu vatandaşlarımız olgunlukla oylarını kullanırlar. Vatandaşımızın iradesine sahip çıkacağız saygı da duyacağız. Demokrasi herkesin hür iradesinin tecellisidir. Ankara sıradan bir başkent değil. Milli mücadelemizin de merkezi. Seçimler Ankara’mıza ülkemize hayırlı olsun. Seçimleri Ankara il teşkilatımız da takip edeceğiz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar