Ankara Zübeyde Hanım KYK Yurdu’nda mide bulandıran skandal!

Ankara Zübeyde Hanım KYK Yurdu’nda mide bulandıran skandal!
Ankara Zübeyde Hanım KYK Yurdu’nda kalan üniversite öğrencileri yurdu böcek bastığını iddia ederek isyan etti.

KYK yurtlarında yaşanan skandalların ardı arkası kesilmezken skandalın son adresi Ankara Zübeyde Hanım KYK Yurdu oldu.

Zübeyde Hanım KYK Kız Yurdu Tanıtımı - Gazi Üniversitesi Ailesi

Yurtta kalan öğrencilerin aldıkları yemeklerin içinde küf ve böcek çıktığı iddia edildi. Barınamıyoruz Hareketi isimli sosyal medya hesabından paylaşılan gönderide öğrenciler tarafından çekilen fotoğraflar yer alarak söz konusu skandal şöyle duyuruldu: Ankara Zübeyde Hanım KYK'da yemeklerden küf ve böcek eksik olmuyor. Yurdun birçok yerini böcekler basmış durumda. Asansörler hep arızalı. Yurt idaresi sorunları çözmüyor, öğrencileri geçiştiriyor. Yurtlarda derhal nitelikli barınma koşullarını sağlayın.

565656.jpg

Paylaşılan fotoğraflarda akşam yemeği ile poğaça gibi besinlerde böcek çıktığı, lavabolarda büyük böceklerin gezindiği, hamurlu gıdaların ise küflenmeye başladığı halde satışa sunulduğu görüldü.

KYK yurtlarında yemekhane ve yatakhanelerde yaşanan hijyen sorunu ile asansörlerdeki arıza sorunu uzun bir süredir devam ediyor.

Yurtlarda kalan öğrenciler durumdan şikayet edip yaşadıklarını fotoğraflasa da problemin çözümüne ilişkin net bir adım görülmüyor.

ASANSÖR FACİASINDA CAN VERMİŞTİ

KYK yurtlarında yaşanan son skandal içinde 16 öğrencinin bulunduğu asansörün 7.kattan 3. kata ardından 1. kata düşmesi sonucu Zeren Ertaş isimli öğrencinin hayatını kaybetmesi oldu. Ülkenin dört bir yanında KYK yurdunda kalan öğrenciler asansör ihmallerini protesto etti. Bu facianın ardından çok sayıda KYK yurdunda asansör sorunu yaşanmaya devam etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar