Anıtkabir'de şeriat sloganları atıldı skandal görüntüler

Anıtkabir'de şeriat sloganları atıldı skandal görüntüler
Anıtkabir’de 30 Aralık’ta kimliği henüz öğrenilemeyen bir kişi ‘şeriat gelecek’ diye bağırmaya başladı. Anıtkabir’in önüne gelerek slogan atan kişi polis ekiplerine teslim edildi.

Türkiye'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün anıt mezarının bulunduğu Anıtkabir'de bir kişi dikkat çekici bir şekilde cumhuriyete karşı şeriat çağrısında bulundu.

Şahsın, Anıtkabir ziyaretçileri arasında cumhuriyete lanet okuyarak şeriat çağrısı yapması üzerine jandarma tarafından hızla müdahale edildiği ve ardından polis ekiplerine teslim edildiği öğrenildi.

30 Aralık'ta Anıtkabir'de gerçekleşen olayda, henüz kimliği belirlenememiş bir birey, "Şeriat gelecek" diye bağırmaya başladı. Sözcü TV'nin aktardığına göre, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sonsuz istirahatgahında cumhuriyete "lanet" okuyan kişi, kısa süre içinde jandarma tarafından polise teslim edildi.

Cumhuriyetin 100. yılında Anıtkabir önünde şeriat çağrısı yapan kişinin gözaltına alınıp alınmadığı konusunda henüz net bir bilgi yok, resmi bir açıklama bekleniyor.

Ayrıca, bu olaya ilişkin görüntülere sosyal medyada büyük tepkiler gösterildi.

YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar