Anadolu Efes yarın LDLC ASVEL deplasmanına çıkacak

Anadolu Efes yarın LDLC ASVEL deplasmanına çıkacak
Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nin heyecan dolu mücadelesinde yarın Fransa'nın LDLC ASVEL ekibiyle karşı karşıya gelecek.

LDLC Arena'da gerçekleşecek karşılaşma, Türkiye Saati ile 22.00'de başlayacak.

Son 4 maçından 3'ünü galibiyetle ayrılan lacivert-beyazlılar, ligdeki konumunu güçlendirmeye odaklanıyor. Şu an toplam 12 galibiyetle 13. sırada yer alan Anadolu Efes, Fransız rakibini mağlup ederek yükselişini sürdürmeyi hedefliyor. Diğer taraftan LDLC ASVEL ise bu sezon 28 maçta sadece 6 galibiyet alabildi ve 17. sırada yer alıyor.

İki takım arasındaki rekabet daha önce İstanbul'da gerçekleşen maçla başlamış ve Anadolu Efes'in 89-84'lük üstünlüğüyle sonuçlanmıştı. Ancak bu sefer LDLC Arena'nın ev sahipliğindeki karşılaşmada taraflar arasındaki mücadele daha da kızışacak gibi görünüyor.

Anadolu Efes, LDLC ASVEL karşılaşmasıyla Avrupa kupalarında tam 830. maçına çıkacak. Avrupa'daki mücadele tarihinde 467 galibiyet elde eden lacivert-beyazlılar, 362 kez mağlup oldu. Özellikle THY Avrupa Ligi'nde ise uzun bir geçmişe sahip olan Anadolu Efes, 2001-2002 sezonundan beri mücadele ettiği bu organizasyonda 582. kez sahne alacak. Toplamda 581 maça çıkan Anadolu Efes, bu süre zarfında 310 galibiyet elde ederken, 271 kez de mağlup oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar