Amazon.com.tr’de Anne ve Bebek Fırsatları devam ediyor

Amazon.com.tr’de Anne ve Bebek Fırsatları devam ediyor
Amazon Türkiye, "Anne ve Bebek Fırsatları" kampanyasıyla ebeveynlere yönelik geniş ürün yelpazesini uygun fiyatlar ve güvenli teslimat seçenekleriyle sunmaya devam ediyor. 29 Şubat'a kadar sürecek olan bu kampanya, oyuncaklardan bebek bakım ürünlerine, beslenme ürünlerinden oto koltuklarına kadar çeşitli ürünleri kapsıyor.

Kampanya boyunca Philips Avent, Bright Starts, Chicco, Ingenuity, Maxi-Cosa, Wee Baby, La Roche-Posay, Molfix ve Sleepy gibi global ve yerel markaların binlerce ürünü, Amazon.com.tr güvencesiyle müşterilere sunuluyor. Özellikle Amazon Prime üyeleri, minimum sepet tutarı olmadan ve pazar günleri de dahil olmak üzere bedava ve hızlı teslimat avantajından faydalanabiliyorlar.

3-001.jpg

Prime üyeleri ayrıca, "Randevulu Teslimat" seçeneğiyle siparişlerini uygun saat ve tarihte teslim alabiliyorlar. Ayrıca, siparişi takip eden bir hafta boyunca teslimatın kendileri için uygun bir zaman diliminde gerçekleştirilmesini talep edebiliyorlar.

Amazon Türkiye'nin bu kampanyası, ebeveynlerin ihtiyaçlarına uygun fiyatlarla ve kolay teslimat seçenekleriyle cevap vererek onların alışveriş deneyimini daha da kolaylaştırıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar