Altın Zincir Kolyelerin Zamansız Çekiciliği – Aypa Mücevher

Altın Zincir Kolyelerin Zamansız Çekiciliği – Aypa Mücevher
Altın Zincir Kolyelerin Zamansız Çekiciliği – Aypa Mücevher

Altın zincir kolye, takı dünyasının en değişmez üyelerinden biri. Takı dünyasında el işçiliğinin en iyi örneklerinin sergilendiği altın zincir kolye modelleri, birbirinden etkileyici tasarımlarla karşımıza çıkmaya devam ediyor. Sadelik ve şıklık denildiğinde hemen ilk akla gelen parçalardan olan altın zincir kolye, farklı renkleri, işlemeleri ve tarzlarıyla, tüm yaş ve yaşantılara hitap ediyor. Yeni sezon koleksiyonlarında benzersiz altın zincir modellerine yer veren Aypa Mücevher, bu zamansız takının mücevher dünyası açısından ne derece önemli olduğunun da bir kez daha altını çiziyor.

Birçok geleneksel motifi tasarımlarına ekleyen ve onu modern çizgilerle ve usta yorumlarla farklılaştıran Aypa, sezon koleksiyonunda satışa sunduğu özgün parçalarla son derece dikkat çekici. Hemen her tarza hitap eden bu eşsiz koleksiyonda hem sarı ve beyaz altın hem de rose altın zincir kolye modelleri bulabilmek mümkün. Kısa bir süre için %15 indirimli fiyatlarla satışa sunulan tasarımlar arasında farklı uzunluk, kalınlık ve özellikte tasarımlar yer alıyor.

Etkileyici Altın Zincir Modelleri Tek Koleksiyonda

Aypa Mücevher yeni sezon koleksiyonunda oldukça geniş tasarım alternatifi yer alıyor. Hem farklı altın zincir modelleri ile kombinleyebileceğiniz hem de tek başına kullanabileceğiniz özel işçilikli modeller, uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Kredi kartına vade farksız 3 taksit imkanı ve Türkiye’nin her noktasına sigortalı kargo hizmeti ile Aypa kalitesine güvenle sahip olabilmek mümkün.

50 cm Sarı Altın Zincir

Zarif duruşu ve ışıltısıyla kombinlerinizi tamamlayacak bu altın zincir kolye, klasik çizgilerden hoşlananlar için oldukça cazip bir alternatif. İster tekli isterseniz ikili ya da üçlü olarak kombinleyeceğiniz bu eşsiz tasarım gündelik kullanıma da son derece uygun. 14 Ayar sarı altın kullanılarak üretilen model, kendinize ya da sevdiklerinize alabileceğiniz en şık hediye alternatiflerinden.

1.jpg

14 Ayar Sarı Beyaz Altın Zincir

Farklı, özgün ve dikkat çekici bir tasarım arıyorsanız, bu özel tasarıma mutlaka göz atmalısınız. İki renkli yapısının yanı sıra, zincir özellikleri ve ışıltısıyla da son derece dikkat çekici bir model. 14 ayar sarı ve beyaz altın kullanılan modelde Aypa mücevher ustalarının hünerlerini her bir işlemede görebileceksiniz. Hem gündelik olarak kullanabileceğiniz hem de en özel günlerde tercih edebileceğiniz modele kısa bir süre için %15 indirimli özel fiyatıyla sahip olabileceğinizi de hatırlatalım.

2.jpg

Çengel Model 55 cm Altın Zincir

Koleksiyonun en dikkat çekici parçaları arasında ilk sıralarda gösterebileceğimiz bu benzersiz altın zincir, tasarımındaki kusursuzluk ile göz dolduruyor. Sarı altın sevenleri ilk görüşte kendisine hayran bırakacak tasarım hem gençler hem de ileri yaş grubu kullanıcılar için oldukça etkileyici bir alternatif. Çengel formundaki her bir halkasında kusursuzluğu deneyimleyeceğiniz modeli, özel günlerinizde de keyifle taşıyabilirsiniz.

3.jpg

Kırmızı Altın Top Zincir

Bir tasarım en fazla ne kadar çekici olabilir derseniz cevabını bu modelde bulabilirsiniz. Eşsiz ve kusursuz tasarımıyla en favori parçalarınızdan olacak bu şık altın zincir modelini günün her saatinde hemen her kombininizde kullanabilirsiniz. Kırmızı altın zincir sevenler için iddialı ve heyecan verici alternatiflerden biri olan tasarım, ışıltısıyla görenleri kendisine hayran bırakacak. Her bir top detayında kusursuz işçilik ve kalite hissedilirken, ağırlığıyla sizi mest edecek bu özel tasarımı özel davet ve etkinliklerde keyifle sergileyebilirsiniz.

4.jpg

İtalyan Ezme Altın Zincir

İtalyan ezme altın zincir, farklı görünümü ile altın zincir modelleri arasında belki de en dikkat çekici parçalardan. Sade ve sakin görüntüsünün aksine göz kamaştıran ışıltısı ile tüm kombinlerin en dikkat çekici noktası olacak bu özel tasarım, sarı altın sevenler için de son derece uygun bir alternatif. Bu özel tasarıma ve koleksiyonun tüm diğer parçalarına kısa bir süre için %15 indirimli fiyatlarla sahip olabileceğinizi hatırlatalım.

5.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar