Alperen Şengün'ün sakatlığı sonrası ilk açıklama geldi! Sahayı tekerlekli sandalye ile terk etmişti

Alperen Şengün'ün sakatlığı sonrası ilk açıklama geldi! Sahayı tekerlekli sandalye ile terk etmişti
Houston Rockets’ın Sacramento Kings'i mağlup ettiği maçın son saniyelerinde sakatlanan yıldız oyuncu Alperen Şengün’ün sağlık durumuna ilişkin Rockets Başantrenörü Ime Udoka ve takım arkadaşı Fred VanVleet açıklamalarda bulundu.

Houston Rockets'ın son maçında Sacramento Kings'i mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etmesinin ardından, takımın genç yeteneği Alperen Şengün talihsiz bir olay yaşayarak sakatlandı.

Rockets'ta milli basketbolcu Alperen Şengün, maçın bitimine 40 saniye kala bir pozisyonda sakatlandı.

Şengün, sahaya tekerlikli sandalyeyle terk etmek zorunda kalırken maçın ardından Houston Rockets Başantrenörü Ime Udoka konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Udoka, Alperen'in sakatlığıyla ilgili:

"Orada neler olduğunu göreceğiz. Spekülasyon yapmaktan nefret ediyorum” ifadelerini kullandı. Şengün'ün savunmada bir hamle yaparken sakatlandığını belirten Udoka, genç oyuncunun takıma büyük katkı sağladığını da dile getirdi.

gixjgjmweaa8r-x.jpg

"SPEKÜLASYON YAPMAKTAN NEFRET EDİYORUM”

Ime Udoka yaptığı açıklamada şunları söyledi, "Bunu görmekten nefret ediyoruz. Alperen savunmaya koşarken rakibini durdurmak için bir hamle yaptı. Bence deplasmandaki en iyi galibiyetlerimizden biri. Onun çok büyük bir payı vardı. Orada neler olduğunu göreceğiz. Spekülasyon yapmaktan nefret ediyorum. Bileğinin üzerine kötü bir şekilde düşmüş gibi gözüküyordu."

giylxqhxiaal0uo.jpg

"SERT VE KORKUTAN BİR SAKATLIK"

Alperen Şengün'ün takım arkadaşı Fred VanVleet ise şu ifadeleri kullandı, "Sakatlıklar oyunun bir parçası. Takım arkadaşlarınızın, özellikle bunu daha önce yaşamamış gençlerin bu durumla karşı karşı kaldığını görmek her zaman zordur. Sert ve korkutan bir sakatlık. Umarım tüm kontroller temiz gelir."

giyj9ivwsaabdld.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar