Ali Yerlikaya duyurdu: 56 ilde Kafes-49 operasyonları!

Ali Yerlikaya duyurdu: 56 ilde Kafes-49 operasyonları!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 56 ilde tefecilere ve dolandırıcılara yönelik mali suç örgütlerine yapılan eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “Kafes-49” operasyonlarında 147 şüpheli hakkında işlem yapıldığını duyurdu.

Türkiye genelinde tefecilere ve dolandırıcılara yönelik büyük çaplı bir operasyon gerçekleştirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, 56 ilde eş zamanlı olarak yürütülen "Kafes-49" operasyonlarında 147 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

24.jpg

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinasyonunda İl KOM ve Mali Şube Müdürlüklerince gerçekleştirilen operasyonlar, Adana'dan Zonguldak'a kadar 56 ilde gerçekleştirildi. Operasyonlar sonucunda şüphelilerin tefecilik, kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik nitelikli dolandırıcılık, kişilere karşı nitelikli dolandırıcılık, ihaleye fesat karıştırma, parada sahtecilik, resmi ve özel belgede sahtecilik, Vergi Usul Kanununa muhalefet gibi çeşitli suçlar işledikleri belirlendi.

2.jpg

Bu operasyonlarla, mali suç örgütlerine yönelik etkili bir mücadele yürütüldüğü ve suçluların adalete teslim edildiği vurgulandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar