Ali Koç'a PFDK şoku: Sözcü TV'ye çıkmanın bedeli ağır oldu

Ali Koç'a PFDK şoku: Sözcü TV'ye çıkmanın bedeli ağır oldu
PFDK, Ali Koç'a Sözcü TV'deki açıklamaları sebebiyle 45 gün hak mahrumiyeti ve 210 bin TL para cezası verdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz hafta SZC TV'de, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı ve duayen gazeteci Uğur Dündar'ın canlı yayınına konuk olmuştu.

Ali Koç, gazeteci Uğur Dündar'a konuk olduğu programda yaşadıkları hakem hataları ile ilgili sert sözlerde ve iddialarda bulunmuştu.

Koç, "İşin içinde yayıncı kuruluş da var. Hata yapan hakemlerin pozisyonlarını, aklayıcı pozisyonlarla üstünü örtüyorlar. Yayıncı kuruluştaki arkadaşlarına 'Şu pozisyonları alma' deniyor. Bir maçtaki pozisyon, Trio programından çıkarılıyor. Böyle bir şey yayıncıya kadar gidiyorsa, son derece endişe verici. Sadece görüntü değil, istatistiklerle de oynuyorlar. Bunu TFF'nin bilmesinin imkanı yok. Sahada hakemin izleyeceği görüntüleri VAR'dan veriyorlar. Sahadaki hakemi sıkıntıya sokmak istiyorlarsa başka, iyi karar vermesini istiyorlarsa başka karar veriyorlar. Bu iddialar korkunç. Sıcak bakmadıkları hakeme zor açıdan veriyorlar, sahiplendikleri hakeme başka açıdan veriyorlar. Vay bizim halemize. Alper Ulusoy, Hakan Ceylan, Koray Gençerler ve Serkan Tokat... Dikkatle bakılması gereken isimler oldukları, etrafta açık bir şekilde konuşuluyor" demişti.

Profesyonel Disiplin Kurulu(PFDK), Koç'a katıldığı bu yayın sebebiyle 45 gün hak mahrumiyeti ve 210 bin TL para cezası verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar