Ali Koç transferin şifrelerini anlattı: Tadic, Szymanski ve Fred nasıl alındı

Ali Koç transferin şifrelerini anlattı: Tadic, Szymanski ve Fred nasıl alındı
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Sözcü TV'deki programda sezon öncesi transfer döneminde yaşananları anlattı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Sözcü TV'de Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar'ın canlı yayında konuğu oldu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Sözcü TV'deki programda sezon öncesi transfer döneminde yaşananları anlattı.

"TADİC HESAPTA YOKTU"

Ali Koç: "Tadic hiç hesapta yoktu. Ben ve arkadaşlarım Rusya'ya kampa gidiyorduk. Mario geldi, 'Böyle bir imkan var' dedi. 'Mario, yaş konusundaki hassasiyetimi biliyorsun. Dzeko'yu aldık, 33-34 yaşında birini daha almasak mı' dedim. 'Olmaz. Bir futbolcu değil, bir karakter alıyoruz' dedi. Beni ikna etti. Görüştük, futbolcu değil de sanki bankacı gibi bir adam çıktı karşımıza. Jilet gibi."

EN ZOR TRANSFER

Ali Koç: "En zor transfer, Szymanski oldu. Szymanski'yi bir rakibimiz sessiz sedasız İstanbul'a getirmiş, tesislerini gezdirmiş ama bu süreçte öğrendik ki haber verilmesi gereken yerlere haber verilmediği için sıkıntı çıkmış. Süre uzun oldu, Ruslar çetin pazarlık yaptı, üçüncü faktörler de oldu. Belki de 1.5-2 milyon daha fazlaya geldi ama iyi ki de geldi."

"FRED'İ İSTİYORSANIZ ACİL GELİN"

Ali Koç: "İngiltere'den bir telefon geldi, 'Fred'i istiyorsanız acil gelin' diye. Atladılar uçağa gittiler, o gece Manchester'da işi bitirdiler."

EN ÇOK İSTENEN OYUNCU KİM?

Ali Koç: "Rade Krunic'i çok almak istedik. İsmail Hoca çok istedi. Milan'dan ayrılmak istediği söylendi ve görüştük. Milan izin vermedi. Balkan oyunculara 5 yılda odaklanmadık, bu hatam. Bu oyuncular kendilerine çok iyi bakıyor. Tadic'i almaya gittiğimizde bir yaz kampı vardı, inanamadık. Avrupa'da çok Balkan oyuncu var."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar