Alaşehir’de sokak hayvanlarına sıcak yuva ve mama

Alaşehir’de sokak hayvanlarına sıcak yuva ve mama
Manisa'nın Alaşehir ilçesinde hayvanseverler, MHP Alaşehir İlçe Teşkilatı öncülüğünde gerçekleştirilen proje kapsamında sokak hayvanları için barınaklar inşa edip kentin çeşitli noktalarına yiyecek yerleştirildi.

Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanlığınca yürütülen proje ile soğuk hava koşullarında zorlanan sokak hayvanları için ilçenin farklı bölgelerine kedi ve köpek evleri yerleştirildi. Bu kulübelerin yanına sabit kalacak şekilde mama kapları da monte edildi, böylece sokak hayvanları hem sıcak bir barınma hem de düzenli beslenme imkanına kavuştu.

8-001.jpg

Proje kapsamında gerçekleştirilen çalışmaları değerlendiren KAÇEP Alaşehir İlçe Başkanı Yeşim Karakaya, "Bugün bir araya gelerek sokak hayvanlarına yönelik ilçe genelinde mama ve yuva dağıtımımızı gerçekleştirdik. Aynı hassasiyeti siz değerli vatandaşlarımızdan da bekliyoruz. Bu projede bizlere destek veren MHP MYK Üyesi Ali Uçak'a da teşekkür ederiz. Biz unutmadık, siz de unutmayın" dedi.

Projeye gönüllü olarak destek veren hayvanseverler, kulübe ve mama kaplarını belirlenen noktalara monte ederek sokak hayvanlarına yardım eli uzatıyor. Bu anlamlı proje, hem sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmeyi hedefliyor hem de toplumda hayvan sevgisi ve koruma bilincini arttırmayı amaçlıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar