Akşener'den Erdoğan'a emekliye zam çağrısı: Seçime kadar bunları yap oylar senin olsun!

Akşener'den Erdoğan'a emekliye zam çağrısı: Seçime kadar bunları yap oylar senin olsun!
İYİ Parti lideri Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek, "Emeklilere bayramda 7 bin lira ikramiye vereceksin. 11 bin lira seyyanen zam yapacaksın. En düşük emekli maaşını asgari ücret seviyesine getireceksin. Bu seçime kadar bunu yap oylar senin olsun ama yapmıyorsan emeklinin oyuna talibim" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bir taraf diyor ki 'Bize oy verin, aksi takdirde Tayyip Erdoğan kalır.' Öbür taraf diyor ki 'Bize oy verin, DEM'liler gelir.' Şimdi böyle bir durumda seçmenin konuşulmadığı, milletin derdinin konuşulmadığı, Bursa'nın derdinin konuşulmadığı seçimler olur ve sonuçta bu millet çırak çıkar" şeklinde konuştu. Akşener, partisinin il başkanlığınca Osmangazi ilçesindeki bir düğün salonunda düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, Bursa Öğretmen Okulundan mezun olduğunu ve gençliğinin bu şehirde geçtiğini anlattı.

'EMEKLİ İKRAMIİYESİ BAYRAM HARÇLIĞI OLDU'

Türkiye'ye nefes aldırmak amacıyla İYİ Parti'nin yola çıktığını belirten Akşener, "Sıfırdan bir yolculuğu başlatan çok değerli kahraman arkadaşlarımın yol başçısı olarak öne koydukları Türkiye'nin ilk kadın genel başkanıyım. Yani birlikte sıfırdan kurduğumuz ve sonra da seçimlerde milletimizin teveccühüyle bir grup kurduğumuz İYİ Parti'nin Genel Başkanı olarak Bursa'da ve bu yolculukta irademin güçlü olmasını, pek çok haksızlığa, pek çok iftiraya, pek çok tehdide karşı yılmamayı ben Bursa Öğretmen Okulunda öğrendim. Dolayısıyla iyi ki Bursa'dayım, iyi ki sizinleyim." şeklinde konuştu.

iyi-parti-genel-baskani-aksener-esenyurt-taki-2-16946839-amp.jpg

'MEĞER HERKES MEMNUNMUŞ'

Akşener, Türkiye'ye nefes aldırmak için kendi çıkarlarından vazgeçtiklerini ifade etti. Kazandıklarıyla övünmek yerine, kazanmamayı tercih ettiklerini vurguladı. "Ülkemiz bu kazançlar üzerine bu ucube sistemden kurtulur zannettik ama sonra anladık ki meğer bu tahterevalli kavgasından herkes memnunmuş. Bir taraf diyor ki 'Bize oy verin, aksi takdirde Tayyip Erdoğan kalır.' Öbür taraf diyor ki 'Bize oy verin, DEM'liler gelir.' Şimdi böyle bir durumda seçmenin konuşulmadığı, milletin derdinin konuşulmadığı, Bursa'nın derdinin konuşulmadığı seçimler olur ve sonuçta bu millet çırak çıkar." şeklinde değerlendirme yaptı.

1423.jpg

'SEÇİME KADAR BUNU YAP, OYLAR SENİN OLSUN'

Akşener, televizyonda izlediği bir programda, bir ekonomistin kendisinin hiç ekonomiden bahsetmediğini, sürekli olarak emeklilerin durumunu dile getirdiğini aktardı. Emeklilerden bahsetmeye devam edeceğini belirten Akşener, "Sayın Erdoğan'a bir kez daha sesleniyorum. Cumhurbaşkanı olarak her şey elinizde. Emeklilere bayramda 7 bin lira ikramiye vereceksin. 11 bin lira seyyanen zam yapacaksın. Sonra en düşük emekli maaşını asgari ücret seviyesine getireceksin. Bu seçime kadar bunu yap, oylar senin olsun ama yapmıyorsan, emeklinin maaşını artırmıyorsan ben emeklinin oyuna talibim" ifadesini kullandı.

pm-4och71kms64hgoc2sng.webp

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar