Korhan Berzeg’e ait yeni deliller aranıyor

Korhan Berzeg’e ait yeni deliller aranıyor
Balıkesir'in Gönen ilçesine bağlı Armutlu Mahallesi'nde dere yatağında bulunan kemik parçalarından alınan DNA'nın Korhan Berzeg'in kızı Nisa Berzeg ile eşleşmesinin ardından, ormanlık alandaki detaylı arama çalışmaları devam ediyor.

Korhan Berzeg'e ait yeni bulgular aramak için ekipler, ilk kemik parçalarının bulunmasının üzerinden geçen 5. günde de çalışmalarını sürdürüyor. Bugün, Armutlu ve Gelgeç Mahalleleri arasında kalan dere yatağına yoğunlaşan 60 kişilik ekip, 3 kadavra arama köpeği eşliğinde dere yatağını çift taraflı olarak tarıyor.

9998.jpg

Bölgede çobanlık yapan 70 yaşındaki Özcan Çakar, yabani hayvan popülasyonuna dikkat çekti. Çakar, bölgede farklı türden ve çok sayıda yabani hayvan bulunduğunu belirtti. Köpeğiyle birlikte köyün etrafında dolaşan Korhan Bey'in ani bir şekilde kaybolduğunu ve ardından yapılan aramalarda bulunamadığını ifade eden Çakar, bölgede kurt, ayı, çakal, domuz ve tilki gibi yabani hayvanların bulunduğunu dile getirdi. Çakar, hayvanlarını yanından ayırsa bile kısa sürede zarar verebileceklerini vurguladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar