Akşener daha fazla dayanamadı: Meclis kürsüsünde hıçkırarak ağladı

Akşener daha fazla dayanamadı: Meclis kürsüsünde hıçkırarak ağladı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM'de gerçekleşen grup toplantısında, Karacaoğlan'ın "Var git ölüm" şiirinden derlenen şarkıyı dinlettikten sonra, gözyaşlarına boğuldu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasına, Erzincan'daki Çöpler Altın Madeni’nde meydana gelen çökme olayına değinerek başlayan Akşener, iktidarın rant telaşı yüzünden insanların hayatını tehlikeye attığını belirtti.

Akşener, "Her türlü uyarıya rağmen devam eden bu sorumsuzluk, milletimizin her defasında ödediği bir faturadır" ifadelerini kullandı.

Hatay'daki 6 Şubat anmasında iktidar ve ana muhalefete yönelik tepkilere de değinen Akşener, eski CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun adaylığına ilişkin ortaya atılan iddialara da cevap verdi.

Akşener, Kılıçdaroğlu'nun "Ben Kürt-Alevi birini cumhurbaşkanı seçtirir miyim?" şeklindeki sözlerini reddederek, konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Konuşmasının sonunda ise tekrar Erzincan'daki maden faciasına değinen Akşener, Aytekin Ataş'ın seslendirdiği "Var Git Ölüm" şarkısını açarak duygusal anlar yaşadı ve Meclis kürsüsünde gözyaşlarına boğuldu.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar