AKP’li seçmenden Turgut Altınok’a soğuk duş: Ankara’da Mansur Yavaş'ı konuşuyoruz

AKP’li seçmenden Turgut Altınok’a soğuk duş: Ankara’da Mansur Yavaş'ı konuşuyoruz
Ankara'da seçim çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı'nın Başkan Adayı Turgut Altınok, partisine oy veren esnafın tepkisiyle karşılaştı. AKP'ye oy verdiğini söyleyen vatandaş, “Bugün Ankara’da Mansur Yavaş konuşuluyorsa sebebi sizlersiniz” dedi.

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok’un seçim toplantısında söz alan AKP’li vatandaş sert eleştirilerde bulundu.

Bir dönem minibüsçü olan ve şimdilerde çobanlık yaptığını SÖYLEYEN vatandaş, Altınok’a eleştirilerini art arda sıraladı.

“Bugün Ankara’da Mansur Yavaş konuşuluyorsa sebebi sizlersiniz” diyen vatandaş, şunları söyledi: “Sayın başkanım. Ben Yenikent’ten geliyorum buraya minibüsçü esnafıyım. Orada çobanlık yapıyorum ben. Oradan gelirken bizim başkan aradı “Partililer geliyor” dedi. Ben AKP’liyim. Oradan buraya 1.5 Lira yevmiye verdik çobana. Çobana orayı bıraktım. Buraya geldim. Buranın en tahsilsiz ve kültürsüz adamı benim. Sizin anlayacağınız dilden söylüyorum. Dağdan inme diyorsunuz ya, o dağdan inme olan benim. Burada esnafa sizin anlattıklarınızdan önce, iş lazım, aş lazım, para lazım. Şimdi burada senin lehine tam sonuç çıkartmamız lazım. Bunu nasıl yapacağız? Münakaşa değil de münazara yapmamız lazım. Bugün Ankara’da Mansur Yavaş konuşuluyorsa. Mansur Yavaş’ın belediye başkanlığı konuşuluyorsa bunun sebebi, Adalet ve Kalkınma Partili bakanlar, milletvekilleri ve il başkanlarıdır. Niye diye soracak olursanız, nice bakanlarınız, nice milletvekilleriniz ve nice il başkanlarınız sözler verdi. Hiçbiri verdiği sözleri tutmadı. Minibüsçülük namına verilen sözler tutulmadı. Onun için bugün Ankara’da Mansur Yavaş’ı konuşuyoruz.”

"SENİ 20 DAKİKA DİNLEYEMEYİZ Kİ"

Konuşmanın bir noktasından sonra Altınok, esnafa “Toplarsan iyi olur” diyerek karşılı verirken esnaf, “toparlayacağım” diyerek, “Ben senin ne anlatacağını biliyorum. Bu insanların da size ne soracağını biliyorum” dedi..

Altınok, “Senden başka bilen yok mu başkaları da konuşsun” diyerek esnafı yanıtlarken, bu söz üzerine vatandaş, “Sayın başkanım senin lehine çevirmen lazım bu işi. Yoksa sana iyi, hoşsun deriz, 1 Nisan sabahı hezimetle karşılaşırsın. Onun için senin lehine çevirmen lazım burayı” diye konuştu.

Derdini anlatmak isteyen vatandaşa salondakiler tarafından "Seni 20 dakika dinleyemeyiz ki..." denildi.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar