AKP'li belediye başkanına büyük şok! Yurt dışı yasağı getirildi

AKP'li belediye başkanına büyük şok! Yurt dışı yasağı getirildi
Diyarbakır merkez Bağlar Belediyesi’nde yürütülen rüşvet soruşturması dahilinde AKP’li belediye başkanına yurt dışına çıkış yasağı getirildi.

Amida Haber’de yer alan habere göre Diyarbakır Bağlar Belediyesi’nde başlatılan rüşvet soruşturması kapsamında 1 başkan yardımcısı ile bir personel tutuklandı. İfadesi alınan AKP’li Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na yurt dışı çıkış yasağı konulduğu ortaya çıktı.

de2b95fb-94fa-48c8-96e0-89ff65278ba2.jpg

Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü rüşvet soruşturması, bir iş insanının ihbarı üzerine başlatıldı.

Soruşturma kapsamında 3 gün önce gözaltına alınan başkan yardımcısı S.A ve personel F.K, nöbetçi mahkemece cezaevine gönderildi.

Çermik Gazetesi, soruşturma kapsamında dün savcılıkta ifadesi alınan belediye başkanı Hüseyin Beyoğlu’na ifadesinin ardından adli kontrol şartı ile yurt dışına çıkış yasağı verildiğini yazdı.

huseyin-beyoglu-nun-aci-gunu1631536852.jpg

HÜSEYİN BEYOĞLU KİMDİR?

Hüseyin Beyoğlu, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 31 Mart seçimlerinde Yüksek Seçim Kurulu kararı ile belediye başkanı oldu. 2019 yılındaki seçimlerde yüzde 25.5 oy aldı.

AKP'nin kuruluşundan bu yana üyesi olan Beyoğlu, Diyanet İşleri Başkanlığı’nda İmam Hatip ve Mürakıp (Diyanet İşleri Müfettişi) olarak görev yapıp emekli oldu. AKP'de sırasıyla AKP Kayapınar İlçe Başkan Yardımcılığı, AKP İl Başkan Yardımcılığı, Bağlar İlçe Başkanı olarak görev aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar