AKP'den istifa edip adaylığını koymuştu: İşte İyi Parti'nin önde olduğu tek il

AKP'den istifa edip adaylığını koymuştu: İşte İyi Parti'nin önde olduğu tek il
Oy verme işleminin sona ermesiyle birlikte sonuçlar hızla gelmeye başladı. Sandıkların bir bir açılmasıyla birlikte Türkiye genelinde İyi Parti'nin sadece tek ilde önde olduğu görülüyor.

Yerel seçim heyecanı devam ederken Nevşehir, dikkatleri üzerine çekiyor. Oy sayımının devam ettiği ilde İyi Parti öne çıkıyor. Sandıkların %55.82'sinin açıldığı şu anki verilere göre, AK Parti'den istifa edip İyi Parti'ye geçen Rasim Arı, seçim yarışında lider konumda.

Türkiye genelindeki Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde oy verme işlemi sona erdi. 81 il, 973 ilçe ve 390 belde belediye başkanı ile 50 bin 336 muhtarın belirleneceği seçimlerde, il genel meclisi üyeliği ve belediye meclis üyelikleri için de oylar kullanıldı.

Oy sayımı devam ederken kritik seçimlere ittifaksız giren İyi Parti, önde olduğu tek ilin Nevşehir olduğu görülüyor. Yarışı önde götüren isim ise AK Parti'den istifa ederek İyi Parti'ye katılan Rasim Arı oldu.

Sandıkların %55.82'sinin açıldığı Nevşehir'de, İyi Parti %52.94'lük bir oy oranıyla öne çıkarken, AK Parti %34.96 ve MHP ise %6.17 oy oranlarına sahip.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar