AKP ve YRP arasında koltuk krizi: Sandıkta buluşamayan eski ortaklar meydanda buluştu! Taş ve sopalar havada uçuştu

AKP ve YRP arasında koltuk krizi: Sandıkta buluşamayan eski ortaklar meydanda buluştu! Taş ve sopalar havada uçuştu
Şırnak'ın Silopi ilçesine bağlı Çalışkan beldesinde, yerel seçimler sonucunda Belediye Başkanlığını kazanan AKP'li Tosun ailesi ile ikinci olan Yeniden Refah Partili Yiğit ailesi arasında çıkan çatışmada, taş ve sopaların kullanıldığı kavga sonucunda 7 kişi yaralandı.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Silopi ilçesi Çalışkan beldesinde AKP'li mevcut belediye başkanı Nadir Tosun, yüzde 57.54 oy oranıyla yeniden başkan seçilirken, Yeniden Refah Partisi adayı Nihat Yiğit ise yüzde 41.70 oy alarak ikinci oldu.

9.webp

Ancak, seçim sonuçlarının ardından akşam saatlerinde Tosun ve Yiğit aileleri arasında başlayan tartışma, kısa sürede taşlı ve sopalı bir kavgaya dönüştü.

00.webp

Kavgada 7 kişi vücutlarına aldıkları darbelerle yaralanırken, ihbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

.webp

Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Silopi Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, gerginliğin sürdüğü beldede jandarma geniş güvenlik önlemleri aldı. Yaralılar tedavilerinin ardından taburcu edilirken, bazı kişiler ifadeleri alınmak üzere jandarma merkezine götürüldü.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar