Ailesinin yaşadığı daireyi benzin döküp ateşe verdi

Ailesinin yaşadığı daireyi benzin döküp ateşe verdi
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, bir kişinin ailesinin yaşadığı daireye benzin dökerek yangın çıkardığı bildirildi.

Kocaeli Hürriyet Mahallesi'nde meydana gelen trajik olayda, itfaiye ekipleri alevlere hızla müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Ancak, yangından etkilenen iki kadın dumandan zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

APARTMAN SAKİNLERİ PANİK YAŞADI

Olay, 2066 Sokak'ta bulunan bir apartmanın zemin katında yaşandı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, O.K. isimli kişi, henüz bilinmeyen bir sebeple ailesinin yaşam alanını hedef aldı ve kaçtı. Alevleri fark eden apartman sakinleri panik içinde kendilerini dışarı attı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri, yangını büyümeden söndürmeyi başardı.

aw156771-02.jpgYangından etkilenen E.Ö. ve K.Ö. isimli kadınlar, sokak ortasında yaşadıkları dramla dikkat çekti. Sinir krizi geçiren kadınlardan birinin durumuna sağlık ekipleri anında müdahale etti. Her iki kadın da tedavi altına alınmak üzere Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Polis, yangını çıkaran ve madde bağımlısı olduğu iddia edilen O.K.'yi yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Mahalle sakinleri ve mağdur ailenin güvenliği için gerekli önlemler alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar