Acun Ilıcalı af diledi

Acun Ilıcalı af diledi
Acun Medya ve Avrupa liglerinin Türkiye’deki yayın haklarının sahibi Acun Ilıcalı, yaşanan teknik sorunlara nedeniyle özür diledi.

Galatasaray'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı karşılaşmalar, Türkiye'deki yayın platformlarında yoğun ilgiyle karşılanırken, teknik sorunlar nedeniyle bazı yayınlar çöktü. Avrupa liglerinin Türkiye'deki yayın haklarının sahibi olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, yaşanan sorunlara dair açıklamalarda bulundu.

Galatasaray taraftarlarına 343 Youtube kanalı üzerinden seslenen Ilıcalı, teknik aksaklıklar nedeniyle özür diledi. "Teknik bir konu olduğu için sorumluluğu alıyorum ama bazen çaresiz kalırsınız" diyen Ilıcalı, sadece Galatasaray maçlarında değil, zaman zaman diğer maçlarda da yayın sorunları yaşandığını belirtti. Bu tür aksaklıkların Netflix gibi büyük teknoloji şirketlerinden bağımsız olarak herkesin başına gelebileceğine dikkat çeken Ilıcalı, "Bizim başımıza da geldi, özür dileriz" ifadeleriyle taraftarlardan anlayış bekledi.

Ilıcalı’nın açıklamasının tamamı şu şekilde:

"Teknik bir konu olduğu için sorumluluğu alıyorum ama bazen çaresiz kalırsınız. Sadece Galatasaray maçında yayın gitmedi. Bazen diğer maçlarda da sorunlar vardı.

Netflix'ten herhangi bir teknolojik şirkete kadar hepsinin mutlaka kitlendiğini gördüm. Bizim başımıza da geldi, özür dileriz"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar