Acı detay ortaya çıktı! Beşiktaş'taki yangında hayatını kaybetmişti!

Acı detay ortaya çıktı! Beşiktaş'taki yangında hayatını kaybetmişti!
İstanbul’daki yangında hayatını kaybeden Barış Güngör’ün ailesinin yanına dönmek istediği, ancak arkadaşlarının birkaç gün çalış öyle dön dedikleri öğrenildi.

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde bulunan Masquarede gece kulübünde 2 Mart'ta meydana gelen yangında hayatını kaybedenlerden Barış Güngör (21) ve Ahmet Uzun (36), toprağa verildi. Güngör'ün cenazesi Batman'da, Uzun'un cenazesi ise Şırnak'ta defnedildi.

Yangın sonrasında yaşanan trajik olayların ardından Güngör'ün kuzeni Adil Güngör, Barış'ın temelli İstanbul'dan ayrılmayı planladığını belirtti. Güngör, Barış'ın kendisine, "3 gün içerisinde geri döneceğim" dediğini ifade etti. Ancak bu süre zarfında yaşanan acı olaylar sonucunda Barış'ın ailesine geri dönme hayali bir anda son buldu.

Kuzeni Barış'ın, babasına olan bağlılığından dolayı ailesine dönmek istediğini dile getiren Adil Güngör, Barış'ın ani vefatının ailesini derinden üzdüğünü belirtti. Barış'ın ailesine dönme isteğini gerçekleştiremeden hayatını kaybetmesinin büyük bir acı olduğunu dile getiren Güngör, yaşanan ihmalin ve trajedinin ailelerini derinden etkilediğini ifade etti.

Olayın takipçisi olacaklarını vurgulayan Güngör, yaşananların nasıl bir ihmalkarlık sonucunda gerçekleştiğini öğrenmeden durumun peşini bırakmayacaklarını belirtti.

Güngör, Barış'ın cenazesini kendisinin yıkadığını ve bu acı süreci aileleriyle birlikte atlatmaya çalışacaklarını ifade etti. Güngör, "Gerçekten hala inanamıyoruz olup bitenlere. Ne oldu Barış'ımıza? Daha çocuk 21 yaşında. Duruşuna, efendiliğine, çalışkanlığına yani her yönüyle Barış bizim gerçekten de gurur duyacağımız bir çocuktu" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar