52 dairelik binada yangın paniği!

52 dairelik binada yangın paniği!
Çanakkle’nin Ayvacık ilçesinde, bir binanın otoparkında yangın çıktı. Çıkan yangınfa bir otomobil yandı. Dumandan etkilenen 52 dairelik bina tahliye edildi.

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde, Fatih Mahallesi'nde bulunan 52 dairelik bir binanın otoparkında meydana gelen otomobil yangını, büyük bir paniğe neden oldu.

Yangın sonucunda, otoparkta bulunan bir otomobil kullanılamaz hale gelirken, dumandan etkilenen bina sakinleri tahliye edildi.

yangin.jpg

Yangın, akşam saatlerinde, saat 22.00 civarında meydana geldi. Otoparkta park halinde olan bir otomobil, bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Hızla yayılan yangın, çevredeki vatandaşlar tarafından fark edilerek itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verildi.

52 dairelik binanın içini saran dumanlar, bina sakinlerinde büyük bir endişe yarattı. İtfaiye ekipleri hızla olay yerine ulaşarak yangına müdahale etti. Dumandan etkilenen bina sakinlerinin güvenliği için binanın tahliye edilmesine karar verildi.

yangin1.jpgİtfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda yangın kontrol altına alındı. Binadan tahliye edilenler iki saat sonra evlerine giriş yapabildi.

kullanılamaz hale gelen otomobilde söndürüldü. Bina sakinleri, itfaiye ekiplerinin dumanı tahliye etmesinin ardından yaklaşık 2 saat sonra evlerine dönebildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar