3 üniversiteye akademik personel alınacak!

3 üniversiteye akademik personel alınacak!
Resmi Gazete'de yayımlan ilana göre, 3 üniversitenin farklı akademik birimlerine 9 akademisyen alınacak.

Ankara Bilim Üniversitesi, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi, akademik kadrolarına yeni isimler eklemek için alımlar yapacaklarını duyurdu. Resmi Gazete'de yayımlanan ilanlara göre:

Ankara Bilim Üniversitesi, çeşitli birimlerine toplamda 1 profesör, 2 doçent ve 3 öğretim görevlisi alımı gerçekleştirecek. Başvurular bugün itibariyle başladı ve 6 Mayıs'ta sona erecek. Başvurular, Ankara Bilim Üniversitesi Rektörlüğüne şahsen veya posta yoluyla yapılabilecek.

Bahçeşehir Üniversitesi ise Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda istihdam edilmek üzere 1 profesör alımı yapacak. Başvurular, 6 Mayıs'a kadar Bahçeşehir Üniversitesi İnsan Kaynakları Daire Başkanlığına şahsen veya kurye yoluyla yapılacak.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi de Yabancı Diller Bölümüne 2 öğretim görevlisi alımı gerçekleştirecek. Başvurular, 7 Mayıs'a kadar TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Yabancı Diller Bölümüne şahsen veya posta yoluyla yapılabilecek.

Başvuruların detayları ve şartları için ilgili üniversitelerin resmi web siteleri ve ilanlarının incelenmesi gerekmektedir.

Formun Üstü

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar