17 yıldır gerçek sesini kullanmıyor: Sebebini duyanlar inanmıyor!

17 yıldır gerçek sesini kullanmıyor: Sebebini duyanlar inanmıyor!
Ünlü seslendirme sanatçısı Tawny Platis 17 yıldır kendi sesini kullanmadığını açıkladı. Ünlü sanatçı verdiği röportajda sesinden utandığını söyledi.

33 yaşındaki seslendirme sanatçısı Tawny Platis, 17 yıldır "gerçek sesini" kullanmadığını açıkladı. En yakın ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte olduğu zamanlar dışında, Platis her zaman farklı karakterlerin seslerini kullanıyor.

Platis, çocukken "insanlardan korktuğu" için oyunculuğa başlaması için teşvik edilmiş. Bu işe olan sevgisini keşfetmiş ve ilk seslendirmesini henüz altı yaşındayken yerel bir radyo istasyonu için yapmış.

gercek-ses-2.jpg

Şimdi Platis'in sesi binlerce reklamda, sesli kitapta ve bağımsız animasyon filminde yer alıyor. Ancak hiçbiri gerçek sesi değil. Seslendirme sanatçısı kendi sesinden utandığı için kullanmayı tercih etmiyor.

mv5bmzbkownlodytytzjms00zdc0ltkymjetotnhnge5ytuynzqyxkeyxkfqcgdeqxvynzkwnjaznju-v1.jpg

Platis küçüklüğünde film ve TV şovlarındaki karakterleri taklit etmekten hoşlandığını ve bunu büyüdüğünde ilk olarak yarı zamanlı bir işe dönüştürdüğünü ifade etti. 26 yaşından beri ise tam zamanlı olarak seslendirme yaptığını belirtti.

Platis müzik platformlarındaki İngilizce 'Reklamları kaldırmak mı istiyorsunuz?' sesinin sahibi olarak tanınıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar