12 yaşındaki çocuğa aylarca toplu tecavüz etmişler: Tüm dünya bu olayı konuşuyor

12 yaşındaki çocuğa aylarca toplu tecavüz etmişler: Tüm dünya bu olayı konuşuyor
Avusturya'nın Viyana kentinde 12 yaşındaki bir kız çocuğunun aylarca toplu tecavüze uğradığı ortaya çıktı. Yaşları 13 ila 17 arasında değişen 17 tane genç şüpheli kişi polis ekiplerince gözaltına alındı.

Viyana'daki bir hostelde bir grubun 12 yaşındaki kız çocuğuna aylarca tecavüz ettiğinin ortaya çıkması dünya basınında geniş yankı uyandırdı. 2023 yılının Şubat ve Haziran aylarının arasında devam eden toplu tecavüz saldırganlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi ve görüntülerle 12 yaşındaki çocuğa şantaj yapıldığı ortaya çıktı. İsmi Mia olarak açıklanan mağdurun gerçeği annesine anlatmasıyla failler yakalandı. Mia'nın annesi saldırganların TikTok videolarını ve Instagram profillerini içeren bir dosya hazırladı ve bunları polise teslim etti.

ARALARINDA TÜRK DE VAR

17 saldırganın Suriye, Türk, İtalyan, Bulgar ve Sırp kökenli Avustralyalılardan oluştuğunu ifade etti. 17 sanıktan dördünün cezai sorumluluk yaşının altında olduğu ifade edildi.

PİŞKİN SAVUNMA

Olaya ilişkin soruşturmayı sürdüren Binbaşı Finda, "Kız genellikle haftada birkaç kez tecavüze uğradı. Hâlâ faili meçhul iki failin olduğunu varsayıyoruz. Şüphelilerden bazıları itiraf etti, bazıları ise inkar ediyor veya ifade vermeyi reddediyor. En küçüğü Emir henüz 13 yaşında, en büyüğü Umut ise reşit oldu. Polis, şu anda 16 yaşında olan Ahmed'i asıl fail olarak görüyor" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar