Zuhal Topal'dan Şükran Biroğlu paylaşımı

Zuhal Topal'dan Şükran Biroğlu paylaşımı
İstanbul'da Uğur Biroğlu adlı şahıs, annesi Şükran Biroğlu'u ve abisi Mesut Biroğlu'u ellerini bağlayarak katletti. Zuhal Topal, iki yıl önce programında ağırladığı Şükran Biroğlu ile ilgili bir paylaşım yaparak, üzüntüsünü dile getirdi.

Zuhal Topal'dan yürek burkan paylaşım!

İstanbul'da Uğur Biroğlu adlı şahıs, annesi Şükran Biroğlu'nu ve abisi Mesut Biroğlu'nun ellerini bağlayarak canice katletti. Kan donduran cinayetin ardından madde bağımlısı zanlı Uğur Biroğlu kendisini polise ihbar etti. Anne Şükran Biroğlu'nun Fox TV'de yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada programına katıldığı ortaya çıktı. Şükran Biroğlu yarışmada birincilik elde etmişti.

BİRLİKTE PROGRAM YAPMIŞLARDI 

Şükran Biroğlu'nu iki yıl önce programında ağırlayan Zuhal Topal, 70 yaşında, canice öldürülen Şükran Biroğlu ile ilgili bir paylaşım yaptı. Zuhal Topal, "İnanamıyorum Şükran teyzemi kaybetmişiz. Ah canım benim o kadar tatlı, o kadar hayat doluydu ki… Böylesi bir son olmadı. Ben seni hep o şen kahkahalarınla hatırlayacağım. Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun" İfadelerini kullandı.

ffff-001.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar