Zonguldak'ta bir kişi, ağaca bağlı köpeği elindeki sopayla dakikalarca döverek...

Zonguldak'ta bir kişi, ağaca bağlı köpeği elindeki sopayla dakikalarca döverek...
Zonguldak'ta bir kişi, ağaca bağlı köpeği elindeki sopayla dakikalarca döverek öldürdü. Hayvanlara yaşatılan eziyetler her geçen gün artış gösteriyor. Hayvanları koruyan madde Meclis gündemin gelmediği için caniler elini kolunu sallayarak geziyor.

Zonguldak'ta bir kişi, ağaca başlı köpeği elindeki sopayla vurarak öldürdü. Görüntüler Hayvan Hakları Federasyonu'nun (HAYTAP) Instagram sayfasında paylaşıldı. Sayfada videoyla birlikte şu açıklama paylaşıldı: "Neden iki yılın üstünde hapis cezası istiyoruz biliyor musunuz? Zonguldak'ta bu vahşeti yapan şerefsizin tutuklanması, sabıkasına işlenmesi, daha sonra akıl hastanesinde tedaviye alınması, medyada ifşa olup çevresi tarafından torunları tarafından dışlanması için. O yüzden lütfen şu sessiz kulların hatırı varsa altı aydan başlayan hapis cezalarını bize yasa değişikliği diye getirmeyin.

"GERÇEK YARGI REFORMU"

Derdimiz 'Aferin Oğlum Yasası'nın iyileştirilmesi değil, gerçek yargı reformu. Bu arada kabahatli kişi henüz bulunamadı. Zonguldak il tarım Müdürlüğü Zonguldak Valiliği ve Haydi ile iletişimdeyiz. Sizler de destek verin ki bu kişi bir an önce bulunsun."

İşte o görüntüler: 

 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar