Zonguldak'ın sel bilançosu!

Zonguldak'ın sel bilançosu!
Zonguldak'ta önceki gün yaşanan kuvvetli yağışta hasar tespit çalışmaları sürüyor. İl genelinde 23 konut, 40 iş yeri selden etkilenirken 7 konut da heyelandan etkilendi.

Zonguldak'ın sel bilançosu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Batı Karadeniz Bölgesi'nde kuvvetli yağış ve Zonguldak için turuncu alarm vermesinin ardından kent genelinde kuvvetli yağış yaşandı. Sürücüler araçlarıyla adeta göle dönen yollarda mahsur kaldı. Çok sayıda iş yerini su bastı. Bazı evler sular altında kaldı. Bazı bölgelerde heyelanlar yaşandı. Mezarlıklar da heyelandan etkilendi.

zonguldak2-001.jpg

Kozlu ilçesinde de 5 konut ve 5 iş yeri selden etkilendi. Selin meydana getirdiği heyelandan, Kozlu ilçesine bağlı Akşeyh köyünde 1 konut boşaltıldı. Kozlu ilçesine bağlı Taşbaca Mahallesi'nde 4 konuttan oluşan 2 bina heyelandan dolayı boşaltıldı. Binalar Kozlu Belediyesince mühürlendi. Heyelan riskinden dolayı 1’er konuttan oluşan 2 bina da ekiplerce boşaltıldı.

z3.jpg

Kilimli ilçesinde de 3 konut, 1 okul ve 13 iş yeri selden etkilendi. Toplamda, il genelinde 23 konut ve 40 iş yeri selden, 7 konut heyelandan etkilendi.

z4.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar