Ziya Selçuk'un 20'li yaş paylaşımı Marlon Brando çıktı

Ziya Selçuk'un 20'li yaş paylaşımı Marlon Brando çıktı
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından bir anda popülerleşen 20yaşchallenge aktivitesine katıldı ancak yaptığı paylaşımla esprili yönünü ortaya koydu.

"Bakan Selçuk 20 yaşında Marlon Brando'ymuş"

Sosyal medyayı bir anda etkisi alan 20'li yaşlara ait fotoğraf paylaşma akımına pek çok ünlü isim fotoğraflarıyla destek verirken siyasetçilerden de bu challenge'a katılım oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı paylaşımla gündemi yakından takip ettiğini gösterirken Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da hesabından paylaştığı fotoğrafla gündemi takip ettiğini gösterdi.

ziya-selcuk-ic.jpg

Ancak Selçuk yapılan paylaşımlardan farklı olarak konuya esprili bir dille yaklaşmayı tercih etti ve 20'li yaş fotoğrafını koymak yerine usta oyuncu Marlon Brando'nun bir fotoğrafıyla challenge'a dahil oldu. 

Selçuk bir başkasına ait olduğunu belirtmediği karesine "Taşınırken gençlik fotoğraflarımı kaybetmiştim ama elimde bir tane kalmış" notunu düştü.

Bakan'ın sosyal medya takipçileri bu esprili paylaşımı devam ettirmeyi tercih etti ve "Bakan Selçuk 20 yaşında Marlon Brando'ymuş" yorumunda bulundu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar