Zincirlikuyu Metrobüsünde 15 bin TL değerinde bilgisayar çalındı!

Zincirlikuyu Metrobüsünde 15 bin TL değerinde bilgisayar çalındı!
Şişli'de bir kişi metrobüste 15 bin TL değerindeki bilgisayarını unuttu. Güvenlik kamerasında çantayı iki kişinin aldığı tespit edildi. 

Şişili Zincirlikuyu Metrobüs Durağı'nda 15 Kasım günü hırsızlık olayı yaşandı. İddiaya göre, bir kişi metrobüse binerek Zincirlikuyu durağında indi. O sırada 15 bin lira değerinde olduğu söylenilen dizüstü bilgisayarının bulunduğu çantayı metrobüste unuttuğunu fark etti. Çantasını unutan kişi polise başvurdu.

 

 

 

 

İKİ KİŞİ TESPİT EDİLDİ


Şikayet üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, önce çantanın unutulduğu metrobüsü tespit etti. Metrobüsün tespit edilmesinin ardından içerisinde bulunan güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, unutulan çantayı F.K. ve E.U., isimli kişilerin aldığını tespit etti. Görüntülerde F.K. ve E.U.'nun metrobüse bindiği ve arka kısmında doğru ilerledikleri ve F.K'nin koltukta unutulan çantayı aldığı, çantanın içerisini bir süre karıştırdığı ve bulunan eşyaları aldıkları görüldü. Polis ekipleri güvenlik kameralarından tespit ettiği F.K.'yi kayıp çantayla birlikte gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen F.K. serbest bırakıldı. Bulunan eşyalar ise sahibine teslim edildi. 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar