Zeydan Karalar'dan AKP'nin aldığı işçilere yönelik kritik çıkış!

Zeydan Karalar'dan AKP'nin aldığı işçilere yönelik kritik çıkış!
Millet İttifakı'nın CHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, AKP döneminde son 6 aydaki işe alınanlara yönelik, "Paranın büyük çoğunluğu çalışana maaş olarak giderse, ben vatandaşa nasıl hizmet götüreceğim?" ifadeleri kullandı.

Millet İttifakı'nın CHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar AKP'nin belediyeye son 6 ayda işe alınanlarla ilgili açıklama yaptı. Karalar açıklamasında, "Paranın büyük çoğunluğu çalışana maaş olarak giderse, ben vatandaşa nasıl hizmet götüreceğim?" dedi.

Karalar Adana ilçelerini ve köylerini dolaşarak seçmenleriyle seçimden seçime buluşan bir başkan olmayacağını die getirdi.

Karalar, "Benim çalışanlara sorumluluğum var fakat çok daha fazla sorumluluğum 2 buçuk milyon Adanalıya var. İşçisine maaş ödeyemeyen, vatandaşına hizmet edemeyen bir belediyenin başkanı olamam. Millete hizmet edebileceğim bir belediye bütçesi yapıncaya kadar, işimize yaramayan, işe gelip gitmeyen, bize PKK’lı diyen, hatta işe son 6 ayda giren çalışanlarla yollarımızı ayıracağız." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar